EFT

Iedereen kent het wel. Een vervelend gevoel dat komt en gaat zonder dat je er met je gezonde verstand controle over hebt. Je wordt ineens zenuwachtig, bang, krijgt hartkloppingen, naar gevoel in je buik, borst, keel of je voelt ineens intense woede. Hoe vaak je je ook voorneemt om anders te reageren, het lijkt sterker dan elke gedachte die je erover hebt! Het lijkt alsof je er met je gezonde verstand geen vat op krijgt…(www.eftcursus.com)

De Emotional Freedom Techniques, is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een positieve, effectieve en snelle methode om angst, paniek, stress, hoofdpijn, blokkades, verslaving en spanning in een paar minuten kwijt te raken.

Deze simpele technieken hebben een sterke invloed in bepaalde hersengebieden en vermindert in die gebieden de te hoge prikkelactiviteit. Het verwijdert de negatieve lading van vervelende herinneringen.

Wie kunnen EFT gebruiken?
EFT kan gebruikt worden door professionele hulpverleners, bij volwassenen, kinderen, maar is ook goed toe te passen voor huis, tuin en keuken gebruik bij zowel lichamelijke als emotionele klachten zoals angsten, verslavingen, remmingen en fysieke klachten.

EFT is bijna te simpel. De resultaten zijn blijvend, zonder eindeloze praatsessies en behandelingen. (www.eftnederland.nl)

EFT geeft in korte tijd: Rust in je hoofd, hoe heerlijk is dat!